توضیحات کامل :

پاورپوینت بررسی بیماری صرع و ازدواج در 29 اسلاید بسیار زیبا و قابل ویرایش آماده ارائه با اسلایدشو با فرمت pptx و رعایت تمامی استانداردهای زبان فارسی

 

 

فهرست مطالب

مقدمه

علائم بیماری صرع

درمان بیماری صرع

ازدواج با بیماران مبتلا به صرع

رابطه صرع و ناباروری

قطع داروی بیماری صرع و ازدواج

بیماری صرع و رابطه جنسی

مسائل مربوط به باروری در زنان مبتلا به اپی لپسی

داروهای جلوگیری از بارداری در زنان مبتلا به صرع

بارداری و صرع

سلامت نوزاد

شیردهی

 

بخشی از متن

مقدمه

بیماری صرع و ازدواج : زمانی که یک شخص مبتلا به صرع قصد ازدواج دارد، سؤالات متعددی برایش پیش می آید. مثلاً اینکه آیا میتواند ازدواج کند و خانواده تشکیل دهد یا خیر؟ آیا ممکن است بیماری او به کودکش نیز به ارث برسد یا خیر؟

 نخست می بایست به این موضوع توجه نماییم که اگر یک شخص نرمال با شرایط طبیعی ازدواج کند و نوزادی به دنیا آورد، این احتمال که فرزندش مبتلا به بیماری صرع شود، حدود نیم درصد است.

اما اگر زنی دچار صرع باشد، بدین جهت که صرع، طبیعتاً اساس ژنتیکی نیز دارد، احتمال اینکه فرزندش دچار صرع شود، تقریباً پنج درصد می باشد.

باید گفت علیرغم این مسئله این نکته را باید در نظر گرفت که مادر مبتلا به بیماری صرع به احتمال ۹۵ درصد، نوزاد سالمی را به دنیا می آورد.

علائم بیماری صرع

بیماری صرع زمانی ایجاد می شود که مغز دستورات خود را به درستی ارسال نکند. از حمله علائم اصلی این بیماری عبارتند از:

از دست دادن هوشیاری در مدت زمان کوتاه

حرکت های شدید در ناحیه دست و پا و افتادن روی زمین

پرش ناگهانی عضلات دست در هنگام بیدار شدن از خواب

درمان بیماری صرع

اولین درمانی که برای هر بیماری انجام می شود، درمان دارویی است. در بیماری صرع نیز درمان دارویی برای کنترل بیماری بسیار تاثیرگذار است. و در صورت عدم نتیجه درمان های دارویی، پزشکان در مرحله آخر، از روش جراحی اختصاصی مغز برای کنترل حملات استفاده می کنند.

ازدواج با بیماران مبتلا به صرع

ازدواج با افرادی که بیماری صرع دارند، مشکلی ایجاد نمی کند. چون اگر داروها به موقع مصرف شوند، بیماری تحت کنترل قرار می گیرد. اما برای بچه دار شدن باید احتیاط هایی از جانب فرد انجام شود.

که التبه ان هم بسته به جنسیت بین زن و مرد متفاوت است. قطعا اگر زن صرع داشته باشد، برای بارداری به مراقبت های بیشتری نیاز دارد. و باید تماما تحت نظر پزشک باشد. چون داروهایی که در دوران بارداری مصرف می کند، ممکن است برای جنین خطرناک باشد. و باید طوری مصرف شود که در دوران بارداری حمله ای بر مادر عارض نشود. چون اگر حمله ای رخ دهد برای جنین بسیار خطرناک است. بطور کل می توان گفت منعی برای ازدواج و فرزند آوری با افراد دارای بیماری صرع، وجود ندارد. اما باید محدودیت هایی را در نظر گرفت.

توصیه می شود فردی که به این بیماری مبتلاست، پیش از ازدواج، تحت مشاوره به ویژه مشاوره ژنتیک قرار گیرد و در دوره بارداری می بایست تحت نظر متخصص مغز و اعصاب و متخصص زنان و زایمان قرار گیرد؛ بدین جهت که احتمال بروز هرگونه خطر برای نوزاد به حداقل برسد.

لذا با بررسی منطقی و صحیح این مسئله، افراد مبتلا به صرع می توانند ازدواج و زندگی مشترک موفقی داشته باشند و همچنین کودکان سالمی به دنیا آورند.

بعضی از انواع صرع مثل صرع کوچک اساس ژنتیک شناخته شده ای دارند که ما مطلع هستیم امکان دارد به ارث برسند.

اما بعضی دیگر از انواع صرع اساس ژنتیک ندارند. به طور مثال چنانچه شخصی به علت ضربه مغزی دچار بیماری صرع شود، در این مورد هیچ عامل ژنتیکی وجود ندارد. یا اینکه اگر نوزادی در حین زایمان دچار مشکلاتی مانند نرسیدن اکسیژن به مغز شود، این احتمال که در آینده به بیماری صرع مبتلا شود، وجود دارد. اما اگر عوامل بیرونی باعث بروز این اختلال باشد، باید گفت این عارضه به فرزند به ارث نخواهد رسید.

در صرع خوشبختانه مواردی که اساس ژنتیک دارند کم است و در حقیقت میتوان گفت اکثر انواع صرع علل ژنتیک ندارد.

و ...